Meny

Vad vi gör

Behöver du flak, sjöcontainrar, förrådscontainrar, lastväxlar eller jordbruksvagnar? – Vi hjälper dig.

Alla våra produkter håller hög kvalitet och vi tillverkar allt själva utifrån dina önskemål. Vi har ett brett sortiment för att säkerställa dina behov och erbjuder även tillbehör till containrar, som till exempel lastväxlarramar både med och utan containerlås.

Vi har flak för alla ändamål och erbjuder allroundflak likväl som flis-, maskin- och grusflak. Och allt däremellan. Vi tillverkar även specialkonstruktioner som förhöjningslämmar, flak utan lastväxlarramar och BM- och tippcontainrar. Vi tillverkar allt i valfri RAL-kulör så du själv får bestämma vilken färg din produkt ska ha. Se hela RAL-kartan här

Vi vet att transport vid köpet kan vara en utmaning för många av våra kunder. Därför erbjuder vi leverans till dig direkt från tillverkningen. Vårt mål är att leverera produkter i hög kvalitet till ett bra pris som underlättar för dig och dina behov. Vi är flexibla genom hela processen och ger oss inte förrän du är nöjd med allting – från beställning till leverans.

Har du funderingar eller frågor? Kontakta oss så hjälper vi dig.

DIN HELHETSLEVERANTÖR INOM
LASTVÄXLARFLAK – LIFTDUMPERCONTAINER – SJÖCONTAINER

FLAK – FÖR ALLA BEHOV

På Dinacon tillverkar vi alla sorters flak utefter dina behov och önskemål. Behöver du ett nytt containerflak till en befintlig vagn? Vi hjälper dig att tillverka en robust produkt av hög kvalitet! Oavsett vilket flak du väljer hjälper vi dig med vägledning utifrån dina behov och förutsättningar. Ska du till exempel transportera grus har vi flera grusflak att välja mellan. Om du däremot ska frakta maskiner krävs det andra förutsättningar och ett maskinflak är att föredra. Oavsett om du är på jakt efter allroundflak, skrotflak, flisflak eller kanske slamflak, lämflak, schaktflak eller spannmålsflak vägleder vi dig från start till färdig produkt. Vi tillverkar en mängd olika containerflak i olika längder och modeller för traktorsläp eller liknande. Samtliga flak tillverkas enligt svensk standard 3021 och ramarna är byggda i S355 stål.

SJÖCONTAINRAR

Oavsett vad du fraktar vid sjötransporter är det viktigt att lasten transporteras säkert. En sjöcontainer fungerar som det perfekta förrådsutrymmet. På Dinacon tillverkar vi din unika sjöcontainer som skyddar lasten mot såväl transportskador som mot stöld. Oavsett vad du ska frakta i din container anpassar vi tillverkningen efter dina behov. Vi tillverkar containern i valfri kulör med en stålkvalitet av s235, s355, Domex eller Hardox. Även ramen tillverkar vi utefter dina önskemål. Funderar du på att frakta material eller produkter med sjöfart som transportmedel? Tveka inte på att kontakta oss redan idag så hjälper vi dig!

LASTVÄXLAR & RAMAR

På Dinacon tillverkar vi lastväxlarramar och lastväxlarflak i alla olika modeller och längder. Är du i behov av produkter som klarar 16 eller 24 ton? Vi hjälper dig. Vi tillverkar även lastväxlarflak med containerfästen och ramar till minikroken. Oavsett vilka behov och önskemål du har arbetar vi för att möta dem i största möjliga utsträckning. Därför tillverkar vi ramar för både 10- och 20fots containrar, och färgen kan du få välja helt fritt mellan samtliga RAL-kulörer. Ramen är gjort i S355 stål och som standardleverans kommer ramarna ihopsvetsade och färdiga för användning. Om du hellre vill få dem levererade i delar är vi flexibla och löser det. Har du egna idéer och tankar du vill göra verklighet av? Tveka inte på att kontakta oss redan idag!

JORDBRUKSVAGNAR

Letar du efter den perfekta jordbruksvagnen? I vårt sortiment bland jordbruksvagnar hittar du även djurtransportvagnar, tippvagnar och bufferttankvagnar. Hos Dinacon tillverkar vi alla vagnar utefter dina unika behov. Oavsett om det gäller praktiska egenskaper eller färgval hjälper vi dig med att tillgodose dina önskemål. Vi levererar kundanpassade vagnar av hög kvalitet till förmånligt pris. Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig att tillverka din nästa vagn!

072-505 50 99