Genom att använda detta formulär accepterar du lagring och hantering av dina uppgifter på denna webbplats.

  Vad gör vi

  En helhetsleverantör inom Flak , Sjöcontainrar, Lastväxlar och Jordbruksvagnar

  Flak - För alla behov

  På Dinacon AB tillverkar vi alla sorters flak utefter dina behov och önskemål. Behöver du ett nytt containerflak till en befintlig vagn? Vi hjälper dig att tillverka en robust produkt av hög kvalitet! Oavsett vilket flak du väljer hjälper vi dig med vägledning utifrån dina behov och förutsättningar. Ska du transportera grus? Ja, då rekommenderar vi ett grusflak. Om du däremot ska frakta maskiner krävs det andra förutsättningar och ett maskinflak är att föredra. Oavsett om du är på jakt efter allroundflak, skrotflak, flisflak eller kanske slamflak, lämflak, schaktflak eller spannmålsflak vägleder vi dig från start till färdig produkt. Vi tillverkar en mängd olika containerflak i olika längder och modeller för traktorsläp eller liknande. Samtliga flak tillverkas enligt svensk standard 3021 och ramarna är byggda i S355 stål. 

  Sjöcontainrar

  Oavsett vad du fraktar vid sjötransporter är det viktigt att lasten transporteras säkert. En sjöcontainer fungerar som det perfekta förrådsutrymmet. På Dinacon AB tillverkar vi din unika sjöcontainer som skyddar lasten mot såväl transportskador som stöld. Oavsett vad du ska frakta i din container så anpassar vi tillverkningen efter dina behov. Vi tillverkar containern i valfri kulör med  en stålkvalitet av s235, s355, Domex eller Hardox. Ramen? Ja, den tillverkar vi utefter dina önskemål. Funderar du på att frakta material eller produkter med sjöfart som transportmedel? Tveka inte på att kontakta oss redan idag så hjälper vi dig!

  Lastväxlar - ramar

  På Dinacon AB tillverkar vi lastväxlarramar och lastväxlarflak i alla olika modeller och längder. Är du i behov av produkter som klarar 16 eller 24 ton? Vi tillverkar även lastväxlarflak med containerfästen och ramar till minikroken. Oavsett vilka behov och önskemål du har så arbetar vi för att möta dem i största möjliga utsträckning. Därför tillverkar vi ramar för både 10 och 20 fots containrar och färgen? Ja, den kan du få välja helt fritt mellan samtliga RAL-kulörer. Ramen är gjort i S355 stål och som standardleverans kommer ramarna ihopsvetsade och färdiga för användning. Om du inte önskar det så är vi flexibla och kan istället leverera dem i delar. Har du idéer och tankar du vill göra verklighet av? Tveka inte på att kontakta oss redan idag!

  Jordbruks-vagnar

  Letar du efter den perfekta jordbruksvagnen? I vårt sortiment bland jordbruksvagnar hittar du även djurtransportvagnar, tippvagnar och bufferttankvagnar. Hos Dinacon AB tillverkar vi alla vagnar utefter dina unika behov. Oavsett om det gäller praktiska egenskaper eller färgval hjälper vi dig med att tillgodose dina önskemål. Vi levererar kundanpassade vagnar av hög kvalitet till förmånligt pris. Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig att tillverka din nästa vagn!